Spray Jardin/Voor de tuin

Vorige Artikel 5 van 5
€ 9,95 (inclusief btw)

Lavoir Savon noir liquide in een spray ‘Jardin’

De 500 ml spray “Savon Noir Jardin” is speciaal ontwikkeld voor de tuin: de natuurlijke bondgenoot voor uw planten! De zeep is gemaakt van de gepatenteerde Savon Noir van Marius Fabre zonder toevoeging van gifstoffen. 
De Savon Noir Jardin wordt gebruikt voor het verwijderen van zwarte schimmel, achtergelaten door blad- en schildluizen op de bladeren van planten, zoals rozen, sierplanten, kamerplanten, fruitbomen of groenten. Tevens beschermt de vloeibare Savon Noir tegen deze insecten. 
De Savon Noir is volkomen veilig voor het milieu en geschikt voor gebruik binnen en buiten. Het product is geschikt voor de biologische landbouw en ecocert® gecertificeerd.

Uit groei en bloei, maart 2017:

SCHILDLUIZEN UITWASSEN

Niet alleen wíj genieten nu van de voorjaarsbloeiende camelia (Camellia japonica) en bijvoor- beeld hulst (Ilex aquifolium), maar de schildluis vaak ook. De beestjes zitten aan de onderkant van de bladeren. Net als andere luizen scheiden ze honingdauw af, waarop roetdauwschimmel kan ontstaan, en dat geeft een lelijke zwarte aanslag. Zijn de planten in optimale conditie, dan zullen ze van de plaag weinig last hebben, maar verplanten of een standplaats op de tocht kan ze al kwetsbaar maken. Met het ecolo- gisch verantwoorde Marius Fabre

Zwarte Zeep voor de Tuin (zonder toevoeging van gifstoffen) kun je de hardnekkige schildluizen op natuurvriendelijke manier bestrij- den. Een zinvolle behandeling, vindt Cor van Gelderen (Kwekerij Esveld, Boskoop), waardoor ook de roetdauw verdwijnt. Bespuit de planten daarvoor ruimhartig, en neem de spuitbus in de zomer ook nog twee- tot driemaal ter hand (afhankelijk van de ernst van de plaag). Ook te gebruiken bij o.a. bladluizen op rozen. 

Veilig betalen met ideal

Veilig betalen via IDEAL

© 2015 - 2021 Zeeppalet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel